Uit de werkplaats… deel 2

Het is even geleden dat er een update is verschenen. Dit betekent echter niet dat er achter de schermen niets gebeurd is! Overigens was dat waarschijnlijk al wel duidelijk voor iedereen die ook onze Facebook pagina volgt…

  • Van Plan W rijtuig 455 zijn inmiddels beide zijwanden, alsmede een kopwand, in de blauwe primer gezet. Hiervoor zijn de buisbalgen, overloopplaten en de ophanging van de hoogspanningskabels gedemonteerd. De laatste slechte plekken in de zijwand worden thans gelast en daarna kan het rijtuig worden afgelakt. Hiermee hopen we in 2014 weer een pareltje op de baan te krijgen!
  • Werk aan de koppelwagen vordert langzaam ; de dempers zijn opnieuw samengesteld en van het voorjaar hopen we de automatische koppeling weer op z’n plek te kunnen hangen, waarmee dit project eindelijk afgerond kan worden.
  • Tussen de inzetten door is er een begin gemaakt met het vervangen van het slechte plaatwerk van de mBDk van Plan U 121. Daarnaast zijn diverse schorten en andere dakdelen naar de straler gegaan om te laten stralen en spuiten.

Foto’s van de diverse werkzaamheden en ritten zijn te vinden in het fotoalbum. Tevens is er op de site meer info verschenen over de Plan W rijtuigen¬†en de 455 in het bijzonder. Veel leesplezier!

This entry was posted in Plan W, Werkplaats. Bookmark the permalink.

Comments are closed.