Eerste geslaagde proefrit gereviseerde koppelwagen

Nadat afgelopen weekend de nieuwe slangen gemonteerd waren op de koppelwagen was het vandaag een prima dag voor de eerste proefrit.

De nieuwe luchtslangen gemonteerd op de wagen ; rechts treinleiding, links hoofdreservoir.

Na wat improvisatie omdat de vertikaal-stelling van de automatische koppeling nog ontbreekt werd de 121 aan de haak geslagen en werden er na het nemen van de remproef (alles werkte naar behoren! hoofdreservoir netjes 5.5 bar, remsysteem reageerde prima op de remkraan van de 2205) een paar slagen op spoor 71 gereden.

Koppelen van de koppelwagen met de 121 geslaagd

De nieuwe dempers werken ook perfect en de wagen is nu op een paar kleine puntjes na klaar voor de indienststelling. Op onze Facebook pagina is een filmpje te zien van de laatste slag van de proefrit.

This entry was posted in Algemene zaken. Bookmark the permalink.

Comments are closed.