Railcarrièredagen

De Railcarrièredagen: dé plek waar werkgevers uit de railsector en werkzoekenden elkaar vinden!

De Railcarrièredagen vormen de carrièrebeurs voor ervaren professionals, werkzoekenden, starters en studenten met een technische, economische, juridische of ICT achtergrond of opleiding (MBO, HBO en universitair). Op deze beurs kunnen zij kennismaken met werkgevers uit de Nederlandse spoor(bouw) branche. Nog niet eerder is er een carrière-evenement specifiek voor de railsector georganiseerd. Bekijk het overzicht van beroepen langs en op het spoor

De Railcarrièredagen vinden plaats in de Rijtuigenloods Amersfoort op 15 en 16 april 2010

Bedrijven uit de railbranche staan op de beurs om eventuele vacatures te vervullen, als werkgever blijvend onder de aandacht te blijven of om de personeelsplanning op de lange termijn te waarborgen. De beursbezoekers zijn op zoek naar een nieuwe uitdaging op carrièregebied of oriënteren zich op een mogelijke (loop)baan binnen deze sector voor nu of in de toekomst. Werkzoekenden die affiniteit met de railsector hebben en andere geïnteresseerden kunnen in april dus kennismaken met diverse bedrijven uit de railbranche. Daarom is dit evenement een ideaal netwerkmoment voor en door de railsector.

In samenwerking met Railforum wordt op beide dagen ook een interessant en leerzaam workshopprogramma aangeboden. Railforum is een onafhankelijke kennisnetwerk van ruim 100 bedrijven en organisaties die actief zijn in de brede railsector. Zowel bezoekers als exposanten zijn welkom bij deze workshops. Deze gaan onder andere in op hoe werkgevers personeel beter kunnen motiveren en behouden. Andere workshops richten zich op sollicitatie- en presentatietechnieken en (non)verbale communicatie. Ook kunnen bezoekers op donderdag 15 april tijdens het vragenuurtje (16-17 uur) vragen stellen aan verschillende CEOs en ervaren medewerkers uit de rail sector.

Interesse om een bezoek te brengen aan de Railcarrièredagen? Kijk voor meer informatie op www.rail-carriere.nl

This entry was posted in Algemene zaken. Bookmark the permalink.

Comments are closed.