Amersfoort dieselt komt er weer aan

Op zaterdag 13 juni is het weer zover, er komen weer allerlei oldtimerbussen op bezoek bij de oldtimer treinen van de SHD te Amersfoort.

Wat kan u dit jaar verwachten?

Het is weer mogelijk om tegen een kleine vergoeding rijlessen te nemen in een bus. Natuurlijk zijn er ook weer rondritten naar Spakenburg en langs de mooiste plekjes in Amersfoort.

De flyer
De flyer

Welke bussen er komen blijft nog even een verrassing maar er zullen diverse bussen aanwezig zijn welke er vorig jaar niet waren. Ook kunt u de restauratie van de CN 9229 volgen, welke van mobiele politiepost weer wordt terugverbouwd tot streekbus uit de Centraal Nederland tijd.

Het aanbod qua treinen is nog onbekend maar ook daar hopen we u weer een aantal leuke dingen te kunnen tonen. Verder zijn er weer diverse stands aanwezig van de deelnemende organisatie met informatie en verkoop van diverse artikelen.

De eerste bus zal even na 10:00 vertrekken en de laatste om 16:30, dus wees er op tijd bij om een rit mee te maken. U bentdan ook vanaf 10:00 welkom op de Wagenwerkplaats te Amersfoort. Deze is te bereiken via de achteruitgang van station Amersfoort. U gaat linksaf langs het P+R terrein en na ongeveer 5 minuut ligt het terrein aan uw linkerhand.

Tot 13 juni !

This entry was posted in Algemene zaken. Bookmark the permalink.

3 Responses to Amersfoort dieselt komt er weer aan

Comments are closed.