Open Monumentendag 2013 – het vervolg

Inmiddels zijn de eerste folders van de drukpers gerold. Wij hebben echter, in tegenstelling tot wat in de folder staat, ook zaterdag reeds vanaf 10:00 Open Huis!

programma00 programma01Verder kunnen wij u meedelen dat behalve trein- ook busliefhebbers dit jaar aan hun trekken gaan komen bij ons; er zal meer dan 1 mooie historische standaardbus te zien zijn op de Wagenwerkplaats 🙂 Ook zal een van de recent verworven Plan W rijtuigen te bezichtigen zijn, zowel van buiten als van binnen!

Tevens willen wij uw aandacht vragen voor het wijkmuseum Soesterkwartier, waar nu ook aandacht is voor 150 jaar spoorwegen te Amersfoort. En ook in het Museum Flehite is een expositie over het jubileum.

This entry was posted in Algemene zaken. Bookmark the permalink.

Comments are closed.