Project koppelwagen vordert langzaam maar gestaag

Helaas heeft het werk, mede door de lange winter, een poosje stilgelegen maar project koppelwagen heeft de afgelopen week grote sprongen gemaakt :

Diverse delen (sleepogen, opstaptreden en de beide grote staanders) hebben hun gele accent gekregen, ter verbetering van de zichtbaarheid en veiligheid.
Het luchtwerk is vrijwel gereed, de treinleiding is op de slang naar de automatische koppeling na inmiddels geheel gemonteerd en geschilderd. De hoofdreservoirleiding zal in de komende weken volgen. (luchtslang hangt los i.v.m. drogen verfwerk, we weten hoe het hoort 🙂 )

De luchtleidingen zijn vrijwel allemaal gereed

Ook zijn eindelijk de nieuwe rubber demperelementen binnen. Hieronder een vergelijking van de oude en nieuwe elementen. Bij de nieuwe ontbreken alleen nog de stalen tussenplaten welke de schijven ook netjes gecentreerd om de bout houden, die moeten nog aangemaakt worden.

Oude en nieuwe demper naast elkaar
This entry was posted in Werkplaats. Bookmark the permalink.

Comments are closed.